STE PRIPRAVLJENI? SAMO ŠE DO NOVEGA LETA!

X FIRE 24

54.90 

Ognjemetna baterija/box X Fire 24 je odlična izbira za praznovanje novega leta, raznih obletnic ali rojstnih dni, krsta, poroke in za vse tiste pomembne trenutke, ki jih želite obeležiti na poseben način.

Ognjemetna baterija X Fire 24 je del linije Xtreme Fireworks, ki preprosto navdušijo. Nešteto efektov v različnih barvah, veliki kalibri in veliko število izstrelkov z velikim dometom zagotavljajo dodatno izkušnjo. Edinstvena PyroBlock tehnologija izdelave box ognjemetov, ki je postala standard pri izdelavi ognjemetov Orion, daje dodatno vrednost temu spektakularnemu ognjemetu! Uživajte v čarobnosti razsvetljenega neba!

50m
30mm
24
397.2 g
25
1.4G
F2
Prodajno pakiranje: 1 kos Šifra: 638 Kategorije: , ,
Deli s prijatelji

Da, samo izberi svoje najljubše izdelke, dodaj jih v košarico in zaključi nakup!

Kategorija F2: ognjemetni izdelki, ki predstavljajo majhno nevarnost in povzročajo nizko raven hrupa ter so namenjeni uporabi na omejenih območjih na prostem. Kategorija F3: ognjemetni izdelki, ki predstavljajo srednje veliko nevarnost in so namenjeni uporabi na prostem, na velikih odprtih območjih in katerih raven hrupa ni škodljiva za zdravje ljudi.

Pirotehniko kategorije F2 in F3 lahko uporabljate skozi celo leto. Prodaja, posest in uporaba pirotehnike kategorije F2 in F3 katerih glavni učinek je pok, je prepovedana.

Pirotehniko kategorije F2 lahko kupujejo osebe starejše od 16 let, kategorijo F3 pa osebe, ki so starejše od 18 let.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “X FIRE 24”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite več na našem blogu

Več o ognjemetih ali specialnih efektih si preberi v našem
blogu, poiščite navdih ali nas kontaktirajte za predlog.

orion blog
0
    0
    Vaša košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino