STE PRIPRAVLJENI? SAMO ŠE DO NOVEGA LETA!

SFX specialni in scenski učinki

Predstava katere ne boste pozabili!
Vse kar potrebujete za popolno sceno

Lahko bi vam rekli, da vas bomo popeljali v prihodnost. Imamo pa še nekaj boljšega. Prinesli smo vam prihodnost. Posebni in scenski efekti v rokah naših piro mojstrov spremenijo notranje in zunanje prostore v šov prizor iz prihodnosti.

Koncertni prizori, festivali, stadionski prizori in arene, televizijski ali gledališki odri, filmski prizori, zunanje odrske vizije in odri za različne druge dogodke, kot so poroke ali otvoritve, s pomočjo naših pirotehničnih in nepirotehničnih posebnih in scenskih učinkov postanejo mesto pravega spektakla.

Naši piro oblikovalci in strokovnjaki za scenske efekte so zaslužni za številne čarobne trenutke na koncertih na Hrvaškem in v tujini, kot tudi za spektakularne učinke na filmskih in glasbenih festivalih, športnih dogodkih, televizijskih produkcijah in proslavah prvakov.

Ponosni smo na naše velike projekte, pa tudi na vse manjše projekte, ki so nam v posebno veselje. Vi si zamislite, mi to uresničimo!

Za neponovljivo odrsko čarobnost so zaslužni odrski fontane in mine, streamerji, projektorji plamenov, curki CO2, ognjeni slapovi in ​​razni drugi posebni in scenski učinki.

Ne zadovoljite se z nič manj kot s popolnim spektaklom.

Pogosta vprašanja

Tvoje obveznosti v organizaciji SFX – specialnih in scenskih efektov so minimalne. Če lokacija na kateri se izvede ni v vašem lastništvu, za nekatere efekte je potrebno pridobiti soglasje lastnika zemljišča ali objekta. Mi poskrbimo za vse ostalo!

Nič zato! Mi imamo številne ideje in rešitve kako narediti spektakel od vsake tvojega dogodka, proslave,glasbenega festivala, koncerta, eventa….Pokličite nas, mi bomo organizirali vse ostalo.

Seveda! Vsaki zaprti prostor je specifičen po velikosti, opremi in namenu. Zato pri ustvarjanju SFX –
specialnih in scenskih efektih obračamo pozornost na malenkosti da bi vam ponudili čim boljšo storitev.Pri čemer vodimo skrb za varnost ljudi, objektov in opreme.

Vsak ognjemet se začne z eno samo iskro.

Ognjemet je najbolj čaroben trenutek vsakega praznovanja!

Preberite malo več o …

0
    0
    Vaša košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino