STE PRIPRAVLJENI? SAMO ŠE DO NOVEGA LETA!

BIG BOSS

220.00 

Ognjemetna baterija/box Big Boss je odlična izbira za praznovanje novega leta, raznih obletnic ali rojstnih dni, krsta, poroke in za vse tiste pomembne trenutke, ki jih želite obeležiti na poseben način.

Ognjemetna baterija Big Boss je del Orionove široke ponudbe izjemno dobrih ognjemetov. Priljubljen je zaradi velikega števila izstrelkov, velikih kalibrov in neverjetnega dometa. Številni učinki tega ognjemeta osvetljujejo nebo v različnih barvah. Čarovnija, ki jo preprosto morate doživeti. Izberite najboljši ognjemet in uživajte v spektaklu vsako sekundo!

45m
20mm
200
1000 g
100
1.3G
F3
Prodajno pakiranje: 1 kos Šifra: 265 Kategorije: , ,
Deli s prijatelji

Da, samo izberi svoje najljubše izdelke, dodaj jih v košarico in zaključi nakup!

Kategorija F2: ognjemetni izdelki, ki predstavljajo majhno nevarnost in povzročajo nizko raven hrupa ter so namenjeni uporabi na omejenih območjih na prostem. Kategorija F3: ognjemetni izdelki, ki predstavljajo srednje veliko nevarnost in so namenjeni uporabi na prostem, na velikih odprtih območjih in katerih raven hrupa ni škodljiva za zdravje ljudi.

Pirotehniko kategorije F2 in F3 lahko uporabljate skozi celo leto. Prodaja, posest in uporaba pirotehnike kategorije F2 in F3 katerih glavni učinek je pok, je prepovedana.

Pirotehniko kategorije F2 lahko kupujejo osebe starejše od 16 let, kategorijo F3 pa osebe, ki so starejše od 18 let.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “BIG BOSS”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite več na našem blogu

Več o ognjemetih ali specialnih efektih si preberi v našem
blogu, poiščite navdih ali nas kontaktirajte za predlog.

orion blog
0
    0
    Vaša košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino