STE PRIPRAVLJENI? SAMO ŠE DO NOVEGA LETA!

Dnevni ognjemet

Dnevna čarovnija!
Zakaj bi čakali na noč, če ga lahko izstrelimo že skozi dan?

Vam je dovolj omejitev, načrtovanja, prilagajanja … Tudi nam, zato smo pri Orionu uvedli eno pravilo – beseda “ne moremo” ne obstaja. Ognjemet sredi belega dne? Da! Pa ne kateri koli, najboljši!

Dnevni ognjemeti so posebej ustvarjeni in oblikovani ognjemeti, ki so ne glede na to, ali je tema ali ne, odločeni ustvariti spektakel na vašem praznovanju, dogodku, rojstnem dnevu ali drugem dogodku.

Uporabimo barvni dim, konfete, zastave in trakove različnih barv po vaših željah ter močne zvočne efekte, ki bodo v kombinaciji z ostalimi učinki dnevnega ognjemeta nepozabni dogodek.

Dnevni ognjemeti so še posebej zabavni za otroke. Otroški rojstni dnevi postanejo nepredstavljivi brez dnevnega ognjemeta in stotine trakov in konfetov, ki letijo po zraku! Vse za vašega malega srčka!

Zaželite si najboljšega praznovanja, povejte nam svoje želje in se prepričajte sami – za nas ni nič nemogoče!

Pogosta vprašanja

Seveda, v tem je tudi ves čar dnevnega ognjemeta. In ne samo da se bo videlo, ampak se bo tudi slišalo! Dnevni ognjemet je kombinacija zvočnih in vizualnih učinkov, s tem se doseže edinstvena koreografija.

Zato ker so fantastični in ustrezni prav za vse dogodke, evente, proslave….. V izvedbi dnevnega ognjemeta uporabljamo tudi razne konfete in različne barve nemogoče je da ti ne izvabi nasmeh.

Da, seveda! Imamo preko 2000 različnih ognjemetnih elementov v vseh barvah in radi jih bomo prilagodili vašim željam. Priprava koreografije nam je najbolj zabavni del dela katerega predano delamo več kot 30 let in smo polni idej.Ampak če veš kaj želiš, smo tukaj in skupaj lahko ustvarimo nekaj čudovitega. Vse tvoje ideje spremenimo v resničnost.

Vsak ognjemet se začne z eno samo iskro.

Ognjemet je najbolj čaroben trenutek vsakega praznovanja!

Ognjemet tradicionalno simbolizira srečo in vero v srečno prihodnost.

Preberite malo več o …

0
    0
    Vaša košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino