STE PRIPRAVLJENI? SAMO ŠE DO NOVEGA LETA!

Glasbeni ognjemet

Čarobna kombinacija ognjemeta in glasbe!
Spremenite svojo najljubšo pesem v neverjetno avdiovizualno izkušnjo!

Glasbeni ognjemeti so eni najbolj kompleksnih in impresivnih ognjemetov, katerih načrtovanje in izvedba zahtevata posebno znanje, a so vredni vsakega truda. Predstavljajo vrhunec dosežkov v svetu ognjemetov in pustijo brez sape še tako zahtevno občinstvo.

Naš glasbeni ognjemet je prav tak, popolna kombinacija zvočne in vizualne izkušnje. Uporaba naprednih računalniških programov in sodobne tehnologije omogoča nadzor izstreljevanja izstrelkov na podlagi glasbene podlage.

Skoraj neverjetno, s kakšno natančnostjo računalniško voden sistem v rokah naših strokovnjakov sinhronizira izstreljevanje ognjemetnih izstrelkov s takti vaše najljubše pesmi, pri čemer vsak ton pusti dih.

Nekaj ​​nas še vedno moti – kako naj vam jih podrobneje opišemo? Če za naše glasbene ognjemete rečemo, da so čarobni, veličastni ali spektakularni, jih niti približno ne opisujemo, vse je premalo. Preprosto jih moraš doživeti in občutiti.

Izberite svojo najljubšo glasbo, vse ostalo pa prepustite nam!

Pogosta vprašanja

Lahko se izvede tam kjer to dovoljujejo varnostni pogoji. Manjši ognjemeti imajo manjšo varnostno razdaljo in se lahko izvedejo z določenih gradbenih objektov, večji ognjemeti se lahko izvedejo s kopnega ali vode ker zahtevajo večji varnostni pas. Če nisi prepričan ali se lahko ognjemet izvede z lokacije s katere želiš, jo mi pogledamo in pripravimo za izvedbo ognjemeta.

Vse kar želiš. Poleg ognjemeta, ki se bo izvajal v sinhronizaciji z glasbo, so na voljo tudi scenski efekti, kot so flame projektorji, konfeti in scenske fontane. Glasbeni ognjemet je popolna kombinacija najboljših efektov.

Lahko se na večino! Glasba je usklajena z ognjemetom, ki daje ritem in dinamiko. Poleg ognjemeta, ki se izvaja v sinhronizaciji z glasbo so prisotni tudi scenski efekti poleg flame projektorjev, konfetov in scenskih fontan.

Vsak ognjemet se začne z eno samo iskro.

Ognjemet je najbolj čaroben trenutek vsakega praznovanja!

Ognjemet tradicionalno simbolizira srečo in vero v srečno prihodnost.

Preberite malo več o …

0
    0
    Vaša košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino