STE PRIPRAVLJENI? SAMO ŠE DO NOVEGA LETA!

HELL RAISER

139.00 

Hell Raiser je ognjemetna kombinacija različnih efektov oblik in višin, različnih kalibrov, barv in dinamike. Je idealna izbira za praznovanje novega leta, za rojstne dneve, obletnice, poroke, krste in vse ostale dogodke.

Show ognjemetna baterija Hell Raiser je ognjemetna kombinacija z 68 izstrelki, ravne oblike, kombinacija kalibra 25 in 30 mm, doseže višino 35 metrov in traja kar 80 sekund. Zagotavlja čudovito avdiovizualno izkušnjo, saj združuje učinke v rdeči, modri, zeleni, vijolični, zlati in beli barvi z različnimi čudovitimi oblikami. Spektakularen prizor za vsako priložnost.

35m
30 | 25mm
68
998 g
80
1.3G
F3
Prodajno pakiranje: 1 kos Šifra: 688 Kategorije: , ,
Deli s prijatelji

Da, samo izberi svoje najljubše izdelke, dodaj jih v košarico in zaključi nakup!

Kategorija F2: ognjemetni izdelki, ki predstavljajo majhno nevarnost in povzročajo nizko raven hrupa ter so namenjeni uporabi na omejenih območjih na prostem. Kategorija F3: ognjemetni izdelki, ki predstavljajo srednje veliko nevarnost in so namenjeni uporabi na prostem, na velikih odprtih območjih in katerih raven hrupa ni škodljiva za zdravje ljudi.

Pirotehniko kategorije F2 in F3 lahko uporabljate skozi celo leto. Prodaja, posest in uporaba pirotehnike kategorije F2 in F3 katerih glavni učinek je pok, je prepovedana.

Pirotehniko kategorije F2 lahko kupujejo osebe starejše od 16 let, kategorijo F3 pa osebe, ki so starejše od 18 let.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “HELL RAISER”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite več na našem blogu

Več o ognjemetih ali specialnih efektih si preberi v našem
blogu, poiščite navdih ali nas kontaktirajte za predlog.

orion blog
0
    0
    Vaša košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino