STE PRIPRAVLJENI? SAMO ŠE DO NOVEGA LETA!

MONTE CARLO

17.90 

Ognjemetna baterija/box Monte Carlo je odlična izbira za praznovanje novega leta, raznih obletnic ali rojstnih dni, krsta, poroke in za vse tiste pomembne trenutke, ki jih želite obeležiti na poseben način.

Ognjemetna baterija Monte Carlo je del Orionove široke ponudbe izjemno dobrih ognjemetov. Ognjemeti, ki razsvetljujejo nebo z nešteto učinki v različnih barvah, vas bodo navdušili s svojim velikim kalibrom, dosegom in trajanjem! Čarovnijo ognjemetnega spektakla še poveča veliko število izstrelitev. Izberite ta močan ognjemet za vsako priložnost in uživajte!

30m
20mm
19
139.7 g
23
1.4G
F2
Prodajno pakiranje: 1 kos Šifra: 225 Kategorije: , ,
Deli s prijatelji

Da, samo izberi svoje najljubše izdelke, dodaj jih v košarico in zaključi nakup!

Kategorija F2: ognjemetni izdelki, ki predstavljajo majhno nevarnost in povzročajo nizko raven hrupa ter so namenjeni uporabi na omejenih območjih na prostem. Kategorija F3: ognjemetni izdelki, ki predstavljajo srednje veliko nevarnost in so namenjeni uporabi na prostem, na velikih odprtih območjih in katerih raven hrupa ni škodljiva za zdravje ljudi.

Pirotehniko kategorije F2 in F3 lahko uporabljate skozi celo leto. Prodaja, posest in uporaba pirotehnike kategorije F2 in F3 katerih glavni učinek je pok, je prepovedana.

Pirotehniko kategorije F2 lahko kupujejo osebe starejše od 16 let, kategorijo F3 pa osebe, ki so starejše od 18 let.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “MONTE CARLO”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite več na našem blogu

Več o ognjemetih ali specialnih efektih si preberi v našem
blogu, poiščite navdih ali nas kontaktirajte za predlog.

orion blog
0
    0
    Vaša košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino