STE PRIPRAVLJENI? SAMO ŠE DO NOVEGA LETA!

BARBADOS

59.90 

Ognjemetna baterija/box Barbados je odlična izbira za praznovanje novega leta, raznih obletnic ali rojstnih dni, krsta, poroke in za vse tiste pomembne trenutke, ki jih želite obeležiti na poseben način.

Ognjemetna baterija Barbados je del linije ognjemetov Orion, katere ognjemeti so poimenovani po daljnih, eksotičnih krajih. Prav takšne so, eksotične, lepe, očarljive in navdušujoče s številnimi učinki v različnih barvah, velikimi kalibri in velikim številom izstrelkov. Dolg doseg teh ognjemetov jih naredi še bolj spektakularne. Izberite svojo popolno destinacijo, prižgite ognjemet in uživajte v čarobnosti razsvetljenega neba.

45m
30mm
25
400 g
32
1.3G
F2
Prodajno pakiranje: 1 kos Šifra: 228 Kategorije: , ,
Deli s prijatelji

Da, samo izberi svoje najljubše izdelke, dodaj jih v košarico in zaključi nakup!

Kategorija F2: ognjemetni izdelki, ki predstavljajo majhno nevarnost in povzročajo nizko raven hrupa ter so namenjeni uporabi na omejenih območjih na prostem. Kategorija F3: ognjemetni izdelki, ki predstavljajo srednje veliko nevarnost in so namenjeni uporabi na prostem, na velikih odprtih območjih in katerih raven hrupa ni škodljiva za zdravje ljudi.

Pirotehniko kategorije F2 in F3 lahko uporabljate skozi celo leto. Prodaja, posest in uporaba pirotehnike kategorije F2 in F3 katerih glavni učinek je pok, je prepovedana.

Pirotehniko kategorije F2 lahko kupujejo osebe starejše od 16 let, kategorijo F3 pa osebe, ki so starejše od 18 let.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “BARBADOS”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite več na našem blogu

Več o ognjemetih ali specialnih efektih si preberi v našem
blogu, poiščite navdih ali nas kontaktirajte za predlog.

orion blog
0
    0
    Vaša košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino