STE PRIPRAVLJENI? SAMO ŠE DO NOVEGA LETA!

NEW YORK

102.00 

Ognjemetna baterija/box New York je odlična izbira za praznovanje novega leta, raznih obletnic ali rojstnih dni, krsta, poroke in za vse tiste pomembne trenutke, ki jih želite obeležiti na poseben način.

Ognjemetna baterija New York je del Orionove široke ponudbe izjemno dobrih ognjemetov. Ognjemeti, ki razsvetljujejo nebo z neštetimi učinki v različnih barvah, vas bodo navdušili s svojim velikim kalibrom, dosegom in trajanjem! Čarovnijo ognjemetnega spektakla še poveča veliko število izstrelkov. Izberite ta močan ognjemet za vsako priložnost in uživajte!

35m
20mm
100
735 g
60
1.4G
F3
Prodajno pakiranje: 1 kos Šifra: 682 Kategorije: , ,
Deli s prijatelji

Da, samo izberi svoje najljubše izdelke, dodaj jih v košarico in zaključi nakup!

Kategorija F2: ognjemetni izdelki, ki predstavljajo majhno nevarnost in povzročajo nizko raven hrupa ter so namenjeni uporabi na omejenih območjih na prostem. Kategorija F3: ognjemetni izdelki, ki predstavljajo srednje veliko nevarnost in so namenjeni uporabi na prostem, na velikih odprtih območjih in katerih raven hrupa ni škodljiva za zdravje ljudi.

Pirotehniko kategorije F2 in F3 lahko uporabljate skozi celo leto. Prodaja, posest in uporaba pirotehnike kategorije F2 in F3 katerih glavni učinek je pok, je prepovedana.

Pirotehniko kategorije F2 lahko kupujejo osebe starejše od 16 let, kategorijo F3 pa osebe, ki so starejše od 18 let.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “NEW YORK”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite več na našem blogu

Več o ognjemetih ali specialnih efektih si preberi v našem
blogu, poiščite navdih ali nas kontaktirajte za predlog.

orion blog
0
    0
    Vaša košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino