STE PRIPRAVLJENI? SAMO ŠE DO NOVEGA LETA!

GALAXY

149.00 

Ognjemetna baterija/box Galaxy je odlična izbira za praznovanje novega leta, raznih obletnic ali rojstnih dni, krsta, poroke in za vse tiste pomembne trenutke, ki jih želite obeležiti na poseben način.

Galaxy Fireworks je največja ognjemetna baterija iz linije Solar System Fireworks, ki preprosto osupne. Nešteto efektov v različnih barvah, veliki kalibri in veliko število izstrelkov z velikim dosegom zagotavljajo ekstremno izkušnjo. Edinstvena PyroBlock tehnologija izdelave box ognjemetov, ki je postala standard pri izdelavi ognjemetov Orion, daje dodatno vrednost temu spektakularnemu ognjemetu! Izberite Galaxy in uživajte v čarobnosti razsvetljenega neba!

40m
26mm
99
999.9 g
80
1.4G
F3
Prodajno pakiranje: 1 kos Šifra: 566 Kategorije: , ,
Deli s prijatelji

Da, samo izberi svoje najljubše izdelke, dodaj jih v košarico in zaključi nakup!

Kategorija F2: ognjemetni izdelki, ki predstavljajo majhno nevarnost in povzročajo nizko raven hrupa ter so namenjeni uporabi na omejenih območjih na prostem. Kategorija F3: ognjemetni izdelki, ki predstavljajo srednje veliko nevarnost in so namenjeni uporabi na prostem, na velikih odprtih območjih in katerih raven hrupa ni škodljiva za zdravje ljudi.

Pirotehniko kategorije F2 in F3 lahko uporabljate skozi celo leto. Prodaja, posest in uporaba pirotehnike kategorije F2 in F3 katerih glavni učinek je pok, je prepovedana.

Pirotehniko kategorije F2 lahko kupujejo osebe starejše od 16 let, kategorijo F3 pa osebe, ki so starejše od 18 let.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “GALAXY”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite več na našem blogu

Več o ognjemetih ali specialnih efektih si preberi v našem
blogu, poiščite navdih ali nas kontaktirajte za predlog.

orion blog
0
    0
    Vaša košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino