STE PRIPRAVLJENI? SAMO ŠE DO NOVEGA LETA!

Začetna / 6 nasvetov, kako zabavati najmlajše na otroškem rojstnem dnevu

6 nasvetov, kako zabavati najmlajše na otroškem rojstnem dnevu

Mix seti
kako zabaviti malisane na djecjem rodendanu

Vsako leto iste skrbi okoli otroškega rojstnega dne. Vaš malček že več tednov ne neha govoriti o svojem rojstnem dnevu, vi pa želite organizirati njegov sanjski rojstni dan, ker veste, koliko mu pomeni. Organizirati otroški rojstni dan sploh ni enostavno. Speči torto in pustiti otroke, da se igrajo, enostavno ni dovolj in kdor tako razmišlja, zagotovo še ni organiziral rojstnega dne vrtčevskega ali šoloobveznega otroka.

 

Nimate ideje, kje začeti, kako organizirati ali kaj priskrbeti, da bo vaš malček res glavna faca svojega rojstnega dne, rojstnega dne, o katerem se bo še dolgo govorilo po vrtčevskih ali šolskih hodnikih? Brez skrbi, imamo nekaj preprostih in praktičnih nasvetov, kako preživeti množico otrok na otroški rojstnodnevni zabavi in ​​kako jih preprosto zabavati, da bodo vaš princ ali princesa in vsi njuni prijatelji komaj čakali na rojstnodnevno zabavo prihodnje leto. .

 

 

Ja, res je, otroci so razvajeni in vsak rojstni dan želijo nekaj novega. »David je to imel že na rojstnem dnevu, jaz tega nočem!« »Rada bi tisti napihljiv tobogan, kot ga je imela Ana lani!« Vam je kaj znano? Seznam njihovih želja je dolg. Nekje boste morali popustiti, nekje boste potegnili črto.

Vendar ne pozabite, da je rojstni dan vašega otroka zanj najpomembnejši na svetu in si želi nove izkušnje. Nasmeh na njegovem obrazu bo vaša nagrada za trud.

 

 

1. Moč dobre organizacije
Kako se dobro organizirati, medtem ko je mama zadolžena za pecivo in torto, oče pa pripravlja domačo pico ali polni sklede s čipsom? Vseeno bo sedel le 5 minut in dejansko vzel le nekaj grižljajev, vi pa ste se trudili in izgubili preveč časa. Predlagamo, da se čim manj ukvarjate s pripravo hrane in se bolj posvetite organizaciji zabave. To je tisto, kar se spominja z otroških rojstnih dni.
Ne glede na to, ali ste se odločili rojstnodnevno zabavo organizirati v svojem zasebnem prostoru ali v kateri od bližnjih igralnic, je tematska otroška rojstnodnevna zabava vedno zadetek v polno.
Okrasite prostor sami v stilu trendovskega junaka, kot sta Elsa ali Flash, ali pa se prepustite rokam profesionalcev.

 

2. Najemite animatorja
Animator je rešilna bilka za mnoge starše. Rešil bo vse pereče težave, od okrasitve prostora in priprave igral v skladu s temo rojstnega dne in željami vašega malčka, pa vse do vodenja rojstnodnevne zabave in tistega malčka, ki danes ni vesel. Ne le, da bodo otroci srečni, varni in se zabavali, tudi vi boste imeli čas v miru spiti kavo z gosti.

 

3. Kakšno torto izbrati?
Poskrbite tudi, da bo torta izgledala fantastično, saj ima ona glavno besedo pri fotografiranju na rojstnodnevni zabavi. Fontane za torte s številkami so največji hit na rojstnodnevnih zabavah. Lesketajo se, prasketajo in neskončno razveseljujejo otroke. Obvezna oprema za vsak pravi otroški rojstni dan. Slavljenec bo vsako leto bolj ponosen na večjo številko na svoji torti. Da, velik je in pomemben. Odlična stvar je, da Orion ponuja Birthday Fountain komplet treh fontan z dvojnim nizom številk od 0 do 9. En izdelek za več rojstnih dni ne glede na število let, ki jih ima slavljenec.
Še en razlog, zakaj bi klasične svečke zagotovo zamenjali s fontanami za torte s številkami, so tisti otroci, ki se na prijateljevih rojstnodnevnih zabavah vedno rinejo v prvo vrsto in vztrajno poskušajo čim prej upihniti svečko. Poleg tega navadna sveča tako hitro dogori, da nimaš časa fotografirati celotne ekipe. O vosku, ki kaplja na torto, ni treba izgubljati besed, pa tudi ni vam potrebno skrbeti, ali se bo kateri od malčkov opekel.

 

4. Dnevni ognjemeti so hit v otroškem svetu
Otroški rojstni dnevi za otroke vrtčevske in osnovnošolske starosti vedno potekajo v popoldanskem času, zato ste morda opustili idejo, da bi svojemu slavljencu organizirali ognjemet. Kdo bo čakal noč, kajne?
Pa ni tako! Če si resnično želite poseben rojstni dan, ni boljšega presenečenja kot ognjemet! Pa ne kakršenkoli ognjemet – najbolj zabaven, najbolj barvit ognjemet, ki bo razveselil vse – dnevni ognjemet!
Dnevni ognjemeti so pravi hit v otroškem svetu. Uporablja pisane trakove, različne barvne dime in zvočne učinke, ki otrokom nudijo maksimalno zabavo. Dnevni ognjemeti so idealna izbira za otroške rojstne dneve. Naj vas ne skrbi, da bodo konfeti in pisani trakovi leteli po zraku, ne bodo naredili velike zmede, otroci pa jih bodo sami pobrali, da jih bodo lahko spet raztresli z rokami. Tako zabavno je!
Vključite dnevni ognjemet v organizacijo otroškega rojstnega dne, to bo nepozaben trenutek!

 

5. Čudežne svečke, čudežne svečke, čudežne svečke
Ne, čudežne svečki niso samo za novoletne zabave. Današnji otroški rojstni dnevi so nepredstavljivi brez njih, še posebej, če vzamete barvne. Pripravite jih v najljubši barvi vašega malčka, jih razdelite malim gostom in jih prižgite, ko prijatelji slavljencu zapojejo “Happy Birthday”. Najmlajšim ob rojstnem dnevu pripravite nekaj čisto drugačnega, zagotovo si bodo zapomnili.
Čudežne svečke so idealna rešitev za otroške rojstne dneve, nimajo neprijetnega vonja in so privlačnega videza. Poleg tega so varne tudi za manjše otroke in so dovolj velike, da zdržijo dolgo časa! Na srečo vas Orion čaka na širok izbor čudežnih svečk, našli boste prave!

 

6. Konfeti za otroške rojstne dneve
Konfeti, naj bodo beli, pisani, veliki ali majhni, spiralni, ploščati, kakršni koli že so, so pravi hit za otroški rojstni dan. Razkropijo se vsepovsod in zabava je zagotovljena. Prednost konfetov je v tem, da lahko vsak malček aktivira svoje konfete. Dovolj je, da odprete škatlo s konfeti in zabava se lahko začne!
Trenutek, ki popestri fotografiranje s torto in privabi nasmehe na obraze najmlajših.

 

Konec koncev ne smete oklevati, kako organizirati rojstni dan vašega malčka in kako zabavati male goste. Fontana za torto s številko starosti vašega otroka, čudežne svečkei za popolno vzdušje, konfeti, s katerimi bodo vaši mali prijatelji odšli z rojstnega dne polni vtisov. Če želite zares popestriti dogajanje in organizirati hit rojstni dan leta, pripravite pravo presenečenje za svojo rojstnodnevno zabavo, dnevni ognjemet!

 

Vse kar potrebujete za najlepši otroški rojstni dan si lahko ogledate na naši spletni strani in kupite v Orion Pyroshopih ter v vseh večjih trgovinah in trgovskih verigah.

Deli s prijatelji

Mogoče vas bo zanimalo

0
    0
    Vaša košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino