STE PRIPRAVLJENI? SAMO ŠE DO NOVEGA LETA!

Začetna / Ognjemet prihod novega leta

Ognjemet prihod novega leta

PRAZNOVANJE NOVEGA LETA

Silvestrovanje doma? Zakaj ne?
Najpomembnejša noč v letu, popolna obleka, hollywoodska pričeska, glamurozna zabava z dragim šampanjcem, vrhunski hotel ali klub … Ali potrebujemo vse to za dobro novoletno praznovanje?
 

Če ste se letos odločili ostati doma, s partnerjem, sami ali v najožji družbi prijateljev in sorodnikov, se lahko zabavate stokrat bolj kot na organiziranem praznovanju. Zanj tako ali tako pogosto plačate preveč in ste na koncu razočarani.

Veliko je prednosti praznovanja novega leta doma! Za začetek vam ni treba razmišljati o obleki. Tako boste prihranili vsaj en dan nakupovanja in pripomogli k domačemu proračunu. Poslušali boste glasbo, ki vam ustreza, večer pa boste preživeli samo z ljudmi, ki so vam ljubi.

Kljub vsem prednostim, ki jih prinaša prihod novega leta v lastnem domu, se mnogi še vedno odločajo za organizirane zabave. Razlog je preprost – skrbi jih organizacija in ali bo manj zabavno doma.

Ponujamo vam nekaj praktičnih nasvetov, kako organizirati najbolj posebno silvestrovanje doma.

 

Naredite seznam gostov
Včasih si dovolj sam, včasih pa je ljubljena oseba vse, kar potrebuješ. Za novo leto se odločite, da ga preživite v družbi najboljših prijateljev, ki bi jih radi objeli, ko odbije polnoč. Sestavite seznam gostov in jih vključite v organizacijo, nabavo živil, dekoracijo doma. Z njimi se dogovorite, koliko denarja ste pripravljeni nameniti za novoletno praznovanje doma in si razdelite stroške.

 

Ustvarite meni
To je stvar, s katero se vam ni potrebno preveč obremenjevati. Če vam finance dopuščajo, pride v poštev catering, vendar se ne pozabite dogovoriti nekaj tednov prej. Odlična rešitev so tudi majhni prigrizki, ki jih lahko naredite z različnimi živili, ribami, mesom in zelenjavo. Gostje jih lahko jedo stoje, večina pa jih bo v gibanju, kar jim bo še kako ustrezalo.
Pomembna so tudi tekoča vprašanja. Predlagamo, da pripravite barvite koktajle. Poleg tega, da jih imajo vsi radi in izgledajo odlično, je priprava koktajlov lahko zabavna. Del ekipe določite za rezanje limon, pomaranč, drobljenje ledu, drugi del ekipe pa za mešanje. Šampanjec je seveda obvezen, ko ura odbije polnoč. V Orionu lahko kupite fontane in držala za fontane za šampanjec ter jih prižgete pred polnočjo. Izgleda super! Naše priporočilo je Royal ali Crystal Fountain.

 

Okrasite prostor
Morda se zdi manj pomembno, a ni. Na vzdušje na novoletni zabavi vpliva tudi dekoracija prostora. Pridobite nekaj fotografskih rekvizitov za izdelavo norih novoletnih fotografij na Instagramu. Barvni izbor novoletne okrasitve prilagodite prostoru, a pisano bo vedno delovalo bolj veselo kot temni toni. Ne morete zgrešiti s konfeti, ki jih lahko streljate ob polnoči. V Orionovi ponudbi vas čakajo zabavni pisani konfeti ali elegantni beli konfeti, odvisno od tematike zabave. Ne skrbite za kasnejše čiščenje, ostanke se preprosto pomete.
Le malo stvari lahko pričara iskrivo silvestrsko vzdušje kot čudežne svečke. In fotografije z njimi izpadejo sijajno. Dajte jo v roke vsakega gosta . V Orionovih Pyroshopih lahko najdete na desetine vrst čudežnih svečk, odvisno od tega, ali imate radi neonske barve ali glamurozne bele.

 

Ognjemet dobrodošlice
Trenutek, ki ga boste vsi čakali – polnoč! To je trenutek, ki ga morate dobro načrtovati, mora biti veličasten. Ni boljšega načina za njegovo dobrodošlico kot z ognjemetom. Čudoviti svetlobni efekti, ki prepredajo nebo, sploh ko celo mesto praznuje, so neponovljivo doživetje. V Pyroshopih Orion Pirotehnike boste našli največjo izbiro ognjemetov za vsak žep in okus. Vrhunski profesionalni ognjemet z več kot 400 izstrelki bo hit večera. To so ognjemeti, ki so sestavljeni iz več ognjemetnih baterij, povezanih v eno serijo, ki se aktivirajo z enim samim vžigom. Profesionalna koreografija, vredna vstopa v novo leto. Poleg njih je na voljo še več deset drugih ognjemetov različnih kalibrov, učinkov in številom izstrelkov. Ne morete zgrešiti, kateri koli ognjemet izberete!

 

Zberite ekipo, organizirajte zabavo, poskrbite za okraske in ognjemet in vaše silvestrovanje doma bo lahko najboljše doslej!

Deli s prijatelji

Mogoče vas bo zanimalo

0
    0
    Vaša košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino