STE PRIPRAVLJENI? SAMO ŠE DO NOVEGA LETA!

ROYAL SALUTE

95.90 

Royal Salute je ognjemetna kombinacija različnih efektov oblik in višin, različnih kalibrov, barv in dinamike. Je idealna izbira za praznovanje novega leta, za rojstne dneve, obletnice, poroke, krste in vse ostale dogodke.

Show ognjemetna kombinacija Royal Salute je ognjemetna baterija s 96 izstrelki, ravne oblike, kombinacija kalibra 20 in 25 mm, doseže višino 30 metrov, zdrži pa kar 60 sekund. Zagotavlja čudovito avdiovizualno izkušnjo, saj združuje učinke v rdeči, modri, zeleni, zlati in vijolični barvi z različnimi čudovitimi oblikami. Spektakularen prizor za vsako priložnost.

30m
20 |25mm
96
498 g
60
1.3G
F2
Prodajno pakiranje: 1 kos Šifra: 689 Kategorije: , ,
Deli s prijatelji

Da, samo izberi svoje najljubše izdelke, dodaj jih v košarico in zaključi nakup!

Kategorija F2: ognjemetni izdelki, ki predstavljajo majhno nevarnost in povzročajo nizko raven hrupa ter so namenjeni uporabi na omejenih območjih na prostem. Kategorija F3: ognjemetni izdelki, ki predstavljajo srednje veliko nevarnost in so namenjeni uporabi na prostem, na velikih odprtih območjih in katerih raven hrupa ni škodljiva za zdravje ljudi.

Pirotehniko kategorije F2 in F3 lahko uporabljate skozi celo leto. Prodaja, posest in uporaba pirotehnike kategorije F2 in F3 katerih glavni učinek je pok, je prepovedana.

Pirotehniko kategorije F2 lahko kupujejo osebe starejše od 16 let, kategorijo F3 pa osebe, ki so starejše od 18 let.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “ROYAL SALUTE”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite več na našem blogu

Več o ognjemetih ali specialnih efektih si preberi v našem
blogu, poiščite navdih ali nas kontaktirajte za predlog.

orion blog
0
    0
    Vaša košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino