STE PRIPRAVLJENI? SAMO ŠE DO NOVEGA LETA!

ROYAL PYRO SHOW

289.00 

Sestavljeni ognjemet Royal Pyro Show je več baterij za ognjemete, povezanih v eno serijo. Je idealna izbira za praznovanje novega leta, za rojstne dneve, obletnice, poroke, krste in vse ostale dogodke.

Ognjemet Royal Pyro Show je sestavljen ognjemet s kar 132 izpusti in trajanjem 90 sekund! Aktivira se samo z enim vžigom. Neverjeten avdio-vizualni spektakel, ki ga ponuja ta ognjemet, vas pusti brez sape. Različni efekti v zlati, rdeči, modri, zeleni, vijoličasti in široki paleti drugih barv, v kombinaciji različnih padajočih čudovitih oblik bodo zadovoljili še tako zahtevne.

35m
25mm
132
1710.8 g
90
1.4G
F2
Prodajno pakiranje: 1 kos Šifra: 564 Kategorije: , ,
Deli s prijatelji

Da, samo izberi svoje najljubše izdelke, dodaj jih v košarico in zaključi nakup!

Kategorija F2: ognjemetni izdelki, ki predstavljajo majhno nevarnost in povzročajo nizko raven hrupa ter so namenjeni uporabi na omejenih območjih na prostem. Kategorija F3: ognjemetni izdelki, ki predstavljajo srednje veliko nevarnost in so namenjeni uporabi na prostem, na velikih odprtih območjih in katerih raven hrupa ni škodljiva za zdravje ljudi.

Pirotehniko kategorije F2 in F3 lahko uporabljate skozi celo leto. Prodaja, posest in uporaba pirotehnike kategorije F2 in F3 katerih glavni učinek je pok, je prepovedana.

Pirotehniko kategorije F2 lahko kupujejo osebe starejše od 16 let, kategorijo F3 pa osebe, ki so starejše od 18 let.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “ROYAL PYRO SHOW”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite več na našem blogu

Več o ognjemetih ali specialnih efektih si preberi v našem
blogu, poiščite navdih ali nas kontaktirajte za predlog.

orion blog
0
    0
    Vaša košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino